❤ Sweety Land ❤
cerita d hari raya
Friday, September 2, 2011 • 1:01 AM • 0 comments
salam pembaca ayu kembali hohoho
ok sebelum itu ayu nak ucap selamat hari raya sory erkk lmabt nak ucap hehehe

pasal entri kita ini pasal raya.....
kita mula dgn raya pertama 
emmm hebat first kmi sembayang raya tpi.......................kmi semua lmbat bangun hehehe cuma bpak jak bangun awal aduiiii malu habis sembayang itu pi umah nenek emm lma jg kmi kat sna time kat umah nenek 2 makan time hahahaha...d situ lh kmi makan2 n kmi pi ziarah kuburan time d sana tiba2 hujan habizz bh humm abiz jak dri situ kmi pi ziarah rumah2 keluarga  hehehe kat sna pa lgi MAKAN LGI


RAYA KE DUA


jam 10 bru gerak dri umah pi rumah nenek di merotai wahh hebat nya ramai kazen aq jmp kat sna aktivi mcm biasa ambik pic2x hebat bh pas 2 jmp dgn c ila n family nya pas 2 makan lgi MAKAN AYAM BH HAHAHAHA.....pas dri merotai kmi pi jambatan putih tmpat atuk hohohoh kat sna sempat on9 lgi hehehe abizz dri sna pi lgi taman wawasan tmp c ila makan  jak kmi ya minum smpai t'kencing2 bh abiz dri sna last sekali pi taman semarak pi tempat c belon hehehe c kimi n pi umah sya lh kat semarak hohoho family c ila smpai mlm bh d rumah kmi and makan lgi n cerita2 lgi eya lh lma kan ndak jmp hehehe dorang balik jam 10 lebih tpi  mmg hebat bh hehe


raya ke 3


part nie plg best bab aq jmp kwn2 sya ooooo 
eeee rindu gilak dgn dorang  bh tpi sikit jk kmi x ramai yg dtg tpi xpa APA YANG PENTING KMI HAPPY first 2 kmi pi rumah c nora yg hebat nya kmi d jemput bh thanzz ya nora tpi baju ko mmg cntik bh....abiz jak dri rumah c nora kmi pi inders sabah first time ya msk sna duiii cntik bh angin kuat lgi .....tpi plg hebat kmi mkn udang tpi bkn udang yg kecik tpi udang yg besar bh haha kenyang nya hehehe.....last sekali mau pi balung cocos tpi x sampai bab kwn kmi 2 xda d umah...
raya ketiga mmg hebat bh bab c joel mmg bny wat lwak hahahaha i miss u lah 


ok nnt sya upload pic ya hehehe






PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • contest 'saya suka edit pixca'
  • cerita di pagi subuh
  • persiapan raya
  • masih sakit nie
  • cerita sana sini
  • Adik nie jak
  • sahabat saya
  • perginya seorang sahabat
  • jangan kacau aq
  • rasa di khinati... rasa

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!