❤ Sweety Land ❤
hari ini
Friday, September 9, 2011 • 6:38 AM • 4 comments
salam 


hari ini tjuk aq hari ini knp???sebab hari ini aq n 1 klazzz ok pi umah c kak jue hebat walaupun pada awalnya mcm perasan jadi x jadi tpi lma2 2 jdi jg kmi pigi  hehehe tpi..... tpi sebelum pi umah c jue 2 kmi pi umah c kila hohohoho umah c kila menjadi sasaran pertama hahahaha kmi pi umah nya YA ALLAH bising bh rumah nya kmi pi bising nasib baik lah parents nya ok jg ndak kisah kmi wat bising n korang tau wat onar kmi d umahnya mkn kuih smpai habizz bh aduii bdak klazzz ku nie pas 2 pi umah cikgu first2 itu x mau pi bab tkut xda org kn tpi lma2 da jg cikgu hohohoho msk pi umah cikgu c dila dtg kilik nya tiba2 mau main nikah bh hahaha ktawa lgi nasib baik bh xda cikgu andai time..tpi masa nie bdak lelaki xda pi sembayang kununnnn huhuhuhu pas 2 tgk movie lgi hahaha dgn cikgu walaupun nmpak garang tpi AQ SYG CIKGU ANDAI hehehe.......


last sekali pi umah c jue huhuhu d sini lah kmi wat onar snap2 pic lgi c jue sibuk wat kmi makanan tpi kmi snap2 pic lgi hehehe tpi nasib baik da c babeng bntu c jue klau x pas 2 kn yg plg lucu da kah patut dorang buli c babeng cian bh anak 2 x pyh lh kmu tau pa yg die nie kena buli tpi mmg hebat bh pas 2 pi umah c noratak hahaha mkn mee goreng sedap bh tpi kenyang udh aq x blh udh msk humm sedih hehehe nie lah c AYU kuat mkn bh hahahaha








tapi tdi aq sms my honeydiew huhuhu die marah ama sya bab x pi umahnya humm sedih bh die mrh trus lah keluar ayat 'aku' 'kau'  tpi aq kn dah minta maaf tpi still die mrh aq mcm tdi aq  sms die baik2 tpi die bls lain tpi aq lwn jg mna mau mgalah trus dgn dieee eee ndk mau yaaaaa die ckp 'klau syg mesti snggup jmp die' humm sedih bh mcm mau nangis jak tdi soo tdi kmi perang lah tpi sekejap jak x lma jg kmi gaduh bh pas 2 die sms x ckp udh krdnya aduiii n last word die ckp 'ok lah gudbye sowt lop u' hahahaha aq suka....





to him jgn lh bh mrh ya LOP U too HEHEHE


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • cerita sya
  • penat
  • geramnya aq
  • cerita d hari raya
  • contest 'saya suka edit pixca'
  • cerita di pagi subuh
  • persiapan raya
  • masih sakit nie
  • cerita sana sini
  • Adik nie jak

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!