❤ Sweety Land ❤
lega
Thursday, October 27, 2011 • 6:25 AM • 1 comments

Assalamualaikum blogger apa kabar sihat???ayu semua sihat ya klau ndak sihat pi mkn ubat sna hehehe *kejamnya* ok apa pun harap semua sihat leagnya aq rasa hari nie lega psl STPM mau dkt hehe xda lah ya :P aq lega bab masalah yg aq simpan dri dulu lgi telah aq luahan dgn bestie ku lalink nora n lalink zima uppsssss korang jgn salah faham ok .....entah lah sejak akhir2 nie bny btul masalah bah n tdi time d skul aq cerita dgn dorang bny jg dorang bg nasihat dgn aq maybe sdh tiba masanya aq anggap die 2 x wujud dlm erti lain lupakan die eya it2 lah yg harus aq wat skrg hhehehe .....n skrg aq tgh laksanakn ........


pas 2 c nora dlm klas happy jak pa x nya time ari rabu die pi dating smapai jak d skul trus die crita dgn kmi pa happy trus die ckp biarpun da masalah d skul nie ttp jg aq happy bh duiiii kilikkk udh kwn 1 nie ..... trus aq ckp bunga2 cinta udh nieeee but die ckp dlm proses .....klau c zima die da konflik skrg ermm entah pa masalahnya x jarag udh dorang main sms ermm sedih senasib bh aq dgn c zima nieeeee hehehe ....


p/s:sory psl tdi t'desak sngat tdi smpai guna toyol soryyyyyy 


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • sedih
  • perangai couple skrg
  • kami
  • dia slalu wat aq gumbira
  • kenapa jg?????
  • x mau i2
  • my new style :)
  • rindu dgn bdak 5A (MPV N TANAMAN MAKANAN)
  • aq sedih ok
  • huhuhu mcm mna nie

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!