❤ Sweety Land ❤
rindu dgn bdak 5A (MPV N TANAMAN MAKANAN)
Monday, October 17, 2011 • 6:45 AM • 0 comments


assalamualaikum semua


apa kabar sihat kh???jarang2 udh sya update blog nie kan???mcm jk bny org mau baca hahaha eya lah bz kan ndak lama mau ambik stpm grrrr risau ooooo tiap2 mlm fikir n tidur pun ndak nyenyak bh ok fullsop.......

about the tittle aq mmg btul2 rindu dgn bdak klas ku yg dulu ya rindu yg amat Tuhan jak yg tau yaaaaaaa hahahaha errmm dulu kelas kmi nie d cop bdak nakal eya lah bny kelas2 i2 kan kelas kmi jg suka d label bdak nakal tpi kmi apa wat dehhh jak lah mls mau urus kan mna x nya udh kena marah wat hal lgi smpai2 cikgu pun feedup bh dgn kmi pas 2 kan kelas kmi nie dkt lgi dekat bilik guru ambik kooo pa lgi blh d katakan tiap2 hari kmi bising ndak penalah aq rasa kelas kmi senyap 
bising jak hahahaha .......kami 1 kelas semua 1 kepala eya lah 1 x siap keja umah semua ikut ..... semua x hantar errmmm klau dlm kelas 2 mmg lah bny pahit n manis kan soo aq ambik yg manis jak x mau ambik yg pahit knp jelek bh ceritanya hhaa sooo ambik yg manis hehehehe 


aq masih ingat lgi time c steve msk kelas kmi eya lah bdak bru kan pas 2 tau lh kelas kmi exited mau tgk kann die jdi pa lgi bising lgi .. ktawa2 mcm org gila n kmu tau time 2 org bca doa kmi wat bising pa lgi kena pnggil cikgu lahh tpi aq ndak tau pa dendanya bh lupa hahahaha soryyy........then klau yg lucu bg jak dgn c hattan n faizal dorang 2 suka wat lwak dlm kelas time cikgu da pun ttp jg wat bising tpi mmg lucu lah kwn dgn dorang nieee ktawa jak.......yg x blh d lupa mestilah kmi bdak prempuan suka mkn sma2 aduiii rindu gillaakk mau mkn sma2 dgn dorang semua 2 bwa2 bekal lgi smapai cikgu ***** mrah bab lmbt msk klazz nya eya lah abizzz mkn b'cerita lgi smbil2 ktawa pa ndak lmbt kmi msk klazzz ..... tpi mmg bny lah kenangan kmii n now msing sibuk time raya hari 2 sikit jak kmi padahal b'janji udh mau jmp sekali tgk brpa org tp ttp happy bh hahahaha





ok nie pic time form 5 korang tau yg mna jg aq kan yg plg gempal aq lah 2 hahaha tpi kan c nora berubah udh ya gemuk udh die c zima pun sma jg klau yg lain aq ndak tau tpi bilang dorang separuh udh kawin smpai hati xjemput aq heehehehe.....





hehehe hidup msti happy biarpun manyak masalah :))



PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • aq sedih ok
  • huhuhu mcm mna nie
  • rumah baru suasana baru
  • no feeling lah
  • emo sekejap
  • pengakuan aq
  • last update n on9
  • TEKANAN JIWA
  • arggghh sakit kepala
  • kencangnya exam

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!