❤ Sweety Land ❤
story hari ini
Wednesday, September 14, 2011 • 11:41 PM • 0 comments

salam semua apa kabar sihat harap semua sihat ya aq emm x berapa sihat eya msih lgi perut nie
time ari selasa aq pi skul bab aq sakit cirit birit bru 2 kan korang tau kh time 2 jg bdak klaz ambik pic untuk majalah hummm aq sedih bab xda muka ku eeeee klau blg dorang aq x jelezzz tpi aq btul3x jelezzzzzzz tau nangis aq nie hahahahahahaha........


ok skrg nie umie n bpak dlm p'jalanan pi tarakan jenguk nenek kat sana emm aq mau ikut tpi x blh bab aq kan study stpm pun x lma lgi so aq mau fokus bh....kemarin malam da mkn dinner utk bpak ku so aq pun pi lh makanan nya pun sedap2 yummmyyyyy hehehehe abizz jak dinner 2 kmi pi fun fair tpi bpak x ikut lh bab blik pi umah taman semarak .....bru 2 kamu tau kah apa yg aq naik time d fun fair 2 tgk pic nie ...


korang tgk kh pic 2 sebenarnya aq tau pa nma nya tpi bdak klas ku gelar 'permainan tukul' hahahaha ok korang tau kah permainan nie seram btul knp aq ckp mcm 2 bab mmg seram bh ok first2 aq tgk org naik benda n teriak2 mcm org gila aq pun kutuk2 lah dorang n kak ku ajak naik benda nie kan so aq pun naik lah first2 mmg lah nerves tipu lh klau aq ckp x gugup kn n korang tau kah org d sebelah ku 2 mula udh teriak2 aq maintain lgi kan aq tau ok mula t'ayun2 pertama 2 pelan2 sekali lma2 YA ALLAH naik jak kat atas 2 mcm mau t'jatuh jak bh jantung ku aduiii takut nya sepanjang aq naik 2 x pena aq buka mata aq tutup jak huhuhu tkut aq emmmm pas 2 berteriak2 lh aq mcm org gila smpai abizzz suara ku time kat atas 2 YA ALLAH pny lah lma klau jantung blh jatuh jatuh jg jantung time 2 yaaaaaa sekali abizz jak naik benda 2 ketawa2 lgi kwn kak ku smpai nangis kak ku 'nangis aq ya tkut aq bh nie lh pertama n terakhir aq naik' mmg seram bh n da minah nangis berhabizz bh aduiiii tpi klua korang cubaa emmm ndak tau mau ckp pa lah hehehehe


ok lah byeeee



PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • miss u xoxo
  • kenapa :(
  • selamat pagi
  • hari ini
  • cerita sya
  • penat
  • geramnya aq
  • cerita d hari raya
  • contest 'saya suka edit pixca'
  • cerita di pagi subuh

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!