❤ Sweety Land ❤
no feeling lah
Thursday, October 6, 2011 • 9:20 AM • 2 comments


assalamualaikum 

sebenar nya aq mls mau update blog ku tpi c kak jue blik2 srh aq update so aq update lah hahaha mau d jadi kan cerita kan sebenarnya aq btul2 xda feeling mau update blog ku sejak aq wat post ttg pengakuan 2 klik sini sumpah mmg aq xda mood aq pun x tau knp mgk aq stress bab bulan depan STPM  udh mgk mood 2 yg wat aq mls mau update kan huhuhuhu 


act kan aq pun x tau knp tiba2 aq wat post mcm 2 ?? aq x tau mgk skrg bru aq sedar yg aq dgn die 2 mcm abg n adik x lebih n skrg perasan aq t'hadap die 2 mcm hilang emm ssh lah mau jelan kan pas 2 biasa nya mcm 2.3.4 hari msti aq rindu dgn die tpi skrg mau dkt 1 minggu udh perasan rindu xda udh n sms die pun x pena udh hohoho biasanya if aq buka fb msti aq pi wall nya skrg jarang bh mgk slama nie aq anggap die 2 mcm abg x lebih kali padahal klau dlm klazz aq bg tau die 2 bf ku padahal TIDAK sory guys aq tipu 


tdi kan bdak kls pi balung river spatut nya aq pigi tpi x bg bh eya lah kan ari sabtu nie pindah so korang kena faham lah aq minta maaf ya tpi korang sms jg kan ckp hebat bab rugi aq x ikut emmm kak jue aq minta pendapatmu patut kah aq jelezz dgn dorang nie .... aq mau ikut bh tpi umie aq sakit ...aq tgk wall post dorang mcm mau nangis jak aq bca bh kak jue tlg aq bh serius aq nie 


ok smlam aq main sms dgn c bdak kechik hehehe rindu dgn die 2 psl aq kacau2 die smalam hahaha


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • emo sekejap
  • pengakuan aq
  • last update n on9
  • TEKANAN JIWA
  • arggghh sakit kepala
  • kencangnya exam
  • exam........
  • lucu
  • xda
  • pening

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!