❤ Sweety Land ❤
pengakuan aq
Monday, October 3, 2011 • 11:50 PM • 2 comments


salam blogger ari nie aq nak pengakuan pasal pa???pasal aq nie masih lagi SINGLE blum ada lagi bf ku bh tentu korang perasan baca setiap post ya aq wat mesti pasal 'dia' kan???act kmi xda pa2 jmp pun blum pena selalu sms ,calling2 jak pas 2 cuma kadang2 kmi sms jak lh selalu pnggil 'dia' SYG,HUBBUY mcm2 lh *gedik* hehehe pas2 say I LOVE U,I MISS U if 'die' sms mesti die ckp mcm nie 'yank' mcm2 lah lagi aq knl dgn die pun dri fb .... tentu korang t'tanya2 kan knp aq wat post mcm nie kan bab tdi a c zima tny aq mcm nie;


zima: yu ko couple kah dgn c %^^&%$
aq:endak lah kwn jak bh 
zima:ooo eya kah
aq:klau sms jak bh slalu syg g pun aq aq trauma bh
zima:oooo psl yg form 5 
aq:eya tkut udh aq t'lampau syg udh org cukup2 lah 1 kali kena 
zima:ooo faham


aq mmg sdh ada pengalaman dulu aq btul2 syg mamat 2 smpai aq ckp die lah yg blh wat aq bahagia n mcm2 lah yg die janji smpai aq t'lalu syg dgn die nie but tpi aq dpt die sakit kan hati ku dri situ x mau udh aq t'lampau syg dgn lelaki huhuhuhuhu


ok maybe ari nie post yg last but aq mau fokus utk STPM wish me luck ya :)



PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • last update n on9
  • TEKANAN JIWA
  • arggghh sakit kepala
  • kencangnya exam
  • exam........
  • lucu
  • xda
  • pening
  • i am back ....week suck
  • risau risau....

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!