❤ Sweety Land ❤
lucu
Monday, September 26, 2011 • 1:52 AM • 0 comments

salam blogger nmpak x pic kat atas semyum kan that's mean tdi aq bny ktawa ok dlm klas udh sok exam p'cubaan ok kita start pa yg lucu???


kejadian b'mula apabila c ayu pigi sekolah cehhh minta puji lgi bh..mmg pun aq skul bh
nie bh tdi kn da sesi b'gambar utk majalah so aq kmi upper 6 jdi kena lh b'gambar tpi c kak jue x b'gambar die lari huhuhuh.....ok time 2 bm2 so msk lah 2 cikgu nie srh kmi b'gambar n korang tau c AZMI pehhh bny kali bh die bh b'gambar aduiii blh katakan semua mukanya lah......jdi kan bila turn c oliver mau b'gambar kn aqq kacau2 lh die aq ckp.....'cutee nya c oliver'..'handsome nya ko' bny lh aq kutuk2 die trus die ckp dgn cikgu 'cikgu mgacau die' hahahaha cian trus c soon ckp dgn aq 'ayu ko jgn2 olok2 die nnt kena ko 2' tpi aq msh lgi olok2 die pas 2 time aq lh nie nak kena ko AYU mula lah udh c oliver olok2 aq die ckp 'cute nya ko ayu' yg aq x blh trima 2 da kah patut die ckp 'bibir b'lemak' aduiii trus aq ktawa trus jelek pic ku bh nasib baik tdi cikgu sporting klau ndak puas hati blh ambik bny2 n azmi ckp 'abizz filem' bh klau ko 2 minta puji ......pas 2 kan time c anugerah kan korang tau kh sepotong jak pic nya d ambik ya x nmapk muka bdn jak yg nampak hehehe trus c azmi ckp 'i2 lah ko pink bny btul jg tembaga mu hahahaha' aduiii ktawa jak aq ya 


nie time muet ok mcm biasa sir msk ok pas 2 die ckp 'kmu tau udh kmu candidate apa???' kmi 'belum' pas 2 kan die cri lah d internet nie die ckp 'sapa mau tau dtg cini' udh line x kuat kan tiba2 c acok dtg trus hilang bh line hehehehe dorang ckp jgn ko d situ hilang line nie ko pi lah ddk sna hahaha trus dorang ckp ko lah punca segala2 nya hilang line niie hahahaha cian c acok...........pas 2 bilang sir klau kmu dtg cini jgn dekat2 nnt hlg line hahahahaha jdi c azmi n eima pi lah kan so dorang tgk dri jauh lah ktawa2 jak kmi tgk ya sakit perut udh d situ .....pas 2 sir ckp lgi kmu bg no ic sir tlg check kan first c jeff time 2 ok pas 2 time aq lgi yg tny so mcm biasa lah aq bg no ic tpiiii korang taau kh c soon b'ckp jg die aduiii trus sir bingung 'yg mna 1 udh nie' jdi aq bg lh tpi time aq bg 2 c soon b'ckp jg jdi no ic ku yg belakang 2 salah trus sir ckp 'no ic not found' ktawa dorang ya trus c erna ckp 'ayu no ic org kah ko guna???' sir 'no ic sapa pny nie ndak wujud ' trus aq b'ckp saya sir trus aq bg lh no ic ku yg real hahahahaha....


ndak blh bh aq lupa tdi time blik aq cerita lgi dgn c zima die ktawa
eya lah sapa ndak ktawa klau no ic not found kan hahahaha
mmg lucu smpai aq wat entri nie pun ktawa2 jg 
hahahahaha.......  


p/s:sok aq exam trial so doakan aq ya hehehe


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • xda
  • pening
  • i am back ....week suck
  • risau risau....
  • story hari ini
  • miss u xoxo
  • kenapa :(
  • selamat pagi
  • hari ini
  • cerita sya

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!