❤ Sweety Land ❤
i am back ....week suck
Friday, September 23, 2011 • 9:21 PM • 0 comments

salam blogger pa kabar sihat kh????1 minggu nie x pena aq b'habuk udh fb n blog ku nieee hahahaha *perasan* korang tau kh b.band ku wat hal hummm sedih bh aq hukhukkkkk dlm minggu nie aq .... minggu nie lh yg plg TERUK knp?????eya lah time ari isnin aq kena denda bh huhuhu cian kan hummm ok first2 i2 aq mau guna tapi kan aq sms kwn ku xda reply pas 2 c dila call aq die bilang 'xpyh lh kita guna bju unifrom' aq ok jak kan d sini lah bermula apabila heheheeh ok korang tau kh time ari isnin 2 aq bangun lmbat jam 5 .17 pas 2 bas smpai jam 5.30 aduiii korang byg kan berapa jam jak 2 pas 2 x selesa lgi eya lah mcm lain lh x terurus bh mcm selekah jak aq rasa bh eeee dislike nya aq smpai jak skul ddk dlm kelas dlm jam 6.30 gitu lh semua pelajar d srh pi tapak p'himpunan ok time msh ok lgi pas 2 cikgu ckp lgi 'pelajar yg x guna bju uniform sebelah sna' ok fine i2 msh lgi blh d'terima bab tmp pun x panas kan abiz jak 2 cikgu srh stay d tmpt perhimpunan 2 cikgu srh stay jak d situ bru korang mau tau dendanya d srh kawat bh time2 panas lgi 2 pegrrrr sadis nya kawat tgh panas tpi redha jak lh cikgu srh wat kmi wat lah smpai aq penat ngam2 lgi 2 kmi da exam sj1 aduiii entah2 pa jak aq jwp ya emmm sedih bh.... 


ok skrg nie emm aq x tau nak wat mcm mn bh eya lah die x pena sms aq call aq emmm x suka jak aq begini ummmm 1 minggu nie x pena die sms aq arghhh




PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • risau risau....
  • story hari ini
  • miss u xoxo
  • kenapa :(
  • selamat pagi
  • hari ini
  • cerita sya
  • penat
  • geramnya aq
  • cerita d hari raya

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!