❤ Sweety Land ❤
akhirnya :)
Thursday, November 17, 2011 • 5:14 AM • 0 comments

Assalamualaikum semua


ndal lma lgi STPM b'debar2 bh  1 minggu nie kmi upper 6 sibuk dgn kelas tmbahan....ini adalah sentuhan t'akhir bg cikgu sebelum kmi STPM 


ok stop act bkn i2 yg aq mau story....crita lain ok tpi klau korang bca n mau muntah d'persilakan x d marah hahahaha....tdi kan kmi da klas tmbahan sejarah jdi kan lmbat msk bab cikgu2 da taklimat....pas 2 awal pgi 2 ada die sms aq die mrah2 lgi bab time die nak jmp aq mau jmp skali die bz aq lak nak jmp......sms die awal pgi 2 wat aq pnas bh...trus aq bls 


aq_knp??smlm dri dating kh??
die_mna da org sibuk bh
aq_eya lh 2??


ok stop smpai situ awal pagi sdh gaduh aduiiiiii...pas 2 tiba2 die ckp d___ sakit bh .........
trus aq kesian ndak jdi udh aq mrah2x die huhuhuhu then die ckp mau jmp......trus aq ckp mau lah *gedik* hehehehe tpi kan time 2 da kls soooooooo time blik bru aq jmp die tpi kan......ndak lah jg aq gelojoh mau jmp kan hikhikkhik...tpi aq pny feeling time 2 btul2 b'debar bh eya lah kmi kn x pena jmp jdi perasan 2 faham2 lah ya hehehehe before kmi jmp 2 aq stay lgi d umah c pink tmp kmi jmp x pyh lah korang tau ya hnya c mezan jak yg tau d mna kmi jmp 2 huhuhu mezan diam2 erkkkkk


sebelum kmi jmp c anugerah bg warning dgn aq die ckp 'ayu jgn ko ktawa gitu ya depan nya' aduiiii mcm mna tahan klau aq pny ktawa mmg mcm 2 x blh d ubah dah sis mmg gitu..bny perkara lucu sebelum aq jmp die yg aq x blh lupa time c linda tny apa kejanya ayu???aq jwp apa x phy lh kmu tau ya wat malu jak tpi aq main2 jak dgn c linda jgn mrah erkkkkk...trus c ncaq ckp 'klas ko yu tipu2 kmi' hahaha...tiba c pink trun bwah ......time 2 dorang linda turun aq?????blum lgi msh lgi d ats gugup kn trus dorang ckp ayu cpt lh time aq trun 2 pkai kasut lgi linda n c ncaq ckp 'ayu cpt ko mau blik udh die..aduiii blik udh die' sekali aq tgk msh da lgi ya hahahaha......di situ lah matinya huhuhu bila buat pertama kalinya aq tgk die <==  ayat gedik huhuhu first time kn soo wat bodoh dulu aq still main sms dgn c dila eya lah utk buang rasa gugup kn wat lah perkara bodoh hahaha.....n akhirnya aq jmp jg dgn die yaaaa aq happy sangat biarpun lokasi nya x begitu ok tpi fun agak lama jg kmi jmp n tpi bkn 2 dorang da jg kwn aq yg lain ....tpi bny sis oink tegur aq 'ayu jgn main sms bh' 'ayu jgn ddk gitu bh' ayu bny lah die tegur aq smpai keluar jg ktawa maut ku huhuhuhu.ada jg perkara yg lucu tpi wat malu bh then ambik pic sma2 tpi aq pny cell phone kan bkn nya canggih so d hp jak lah yg kmi b'gambar emmm sedih XDA but aq happy jmp dgn die sebenarnya lma dah mau jmp tpi blik2 x jdi ari nie d kasi jdi hahahah


ok nak ucap trima kasih dgn mezan sebab atas nasihat ko 2 blh jg aq b'baik semula dgn die hehehe thanzz ya to anugerah n ncaq thanzz jg hehehehe


ermm if korang rasa blog aq nie blik2 crita jiwang2 jak i2 lh aq pny perangai x blh d ubah udh if korang geli n x suka... x dipaksa jg ya hehehehe..... :)


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • sekali lagi....:D
  • 11.11.11
  • knp aq lemah
  • hari ini (^___^)
  • selamat hari raya Aidiladha
  • tag...tag...
  • aq sunyi + rindu :(
  • lega
  • sedih
  • perangai couple skrg

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!