❤ Sweety Land ❤
it's life
Tuesday, November 29, 2011 • 5:57 AM • 0 comments


Assalamualaikum semua bru jak abiz bca buku sejarah aduiiiiiiiii sakit kepala bh
esok lagi bru sambung harap2 lah pa yg aq bca 2 kuar amin3x....


so kita jgn ckp lgi psl sejarah mau lupakan seketika hehehe ok ari nie mcm biasa xda pa2 yg t'jadi huhuhu cuma aq nie t'ingat ttg nasihat menasihat org nie.......(btul kah ayat nie) kadang2 aq tgk org 2 pandai nasihat org tpi diri sendiri 2 pantas kah???aq bkn ckp yg nasihat 2 x baik cuma tgk keadan lah syg mcm kwn aq seorang nie pndai sangat bg nasihat dgn org tpi diri ermmmmm bkn lah aq ckp perangai truk cuma die nie lain sikit aq bg situasi ya....


mcm korang tau dlm klas aq bny udh b'punya so kwn2 selalu gurau n just bg tau k'bahagian dorang x salah kan mau share2 ......kwn a slalu ckp like this 'klau aq pi bndar mesti d sponser mkn pun d kfc n bla2' apa2 yg penting happy huhuhuhu tpi klau die dengar trus die ckp mcm nie 'mcm kmu da bf' n bny lah die ckp kadang2 pa die ckp 2 sakit hati jg but aq fikir it's normal lah....maybe die nak bg nasihat tpi klau die crita psl bf nya ya ampun tuhan jak yg tau ...ari 2 die nie da crita dgn kwn aq sorang nie die crita die jmp bf nya d bndar pas 2 mkn kfc lgi.....trus kwn aq ckp 'cakap x serupa bikin die pun sma jg' lebih kuang mcm i2 lh.....1 hal lgi yg aq x suka lah time kmi pi bndar aduiii klau org nasihat org klau hal pny lah baik nasihatnya but klau die jmp laki2 pny lh senang klau aq ndak lah aq brani ya fikir 10 kali lgi aduiiiii trus kwn aq ckp time d snadakn pun da jg die jmp laki2 2......trus kwn aq ckp 'ckp xda hp tpi blh lak jmp laki2' emmm x faham lah dgn die 2 pandai nasihat org tpi diri sendiri yg wat  hummmmmm......


act aq xda niat nak mgumpat but nie realiti kehidupan kadang2 kita nasihat org pun padah2 lh jgn nak lebih....but if nasihat org kena sendiri lah....sory klau da terasa n t'kasr bahasa maafkan ya 





PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • i am back....
  • bukan mcm itu
  • akhirnya :)
  • sekali lagi....:D
  • 11.11.11
  • knp aq lemah
  • hari ini (^___^)
  • selamat hari raya Aidiladha
  • tag...tag...
  • aq sunyi + rindu :(

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!