❤ Sweety Land ❤
awak.......
Sunday, December 4, 2011 • 2:34 AM • 0 comments
Assalamualaikum

hatiku sakit,mataku sakit,sakit kepala,semua nya sakit blum ada yang sembuh nie semuanya sakit....buku sejarah pun abiz aq bca aq cuma bca soalan target jak kalau xda ada kuar tawakal jak....

hey awak apa awak wat skrg???(ayat2 tiba)
ermmm xda pa tadi aq dri blog c mezan n then aq baca 1 post 2 yg buat aq nak nangis serius aq x tipu...
mau d jadikan cerita...kisah kami sama eya lah x knl IT pas 2 klau bab cell phone nie haram aq nak dapat....

hey awak.....
masih ingat kah macam mana kita kenal??tentu ko x ingat kan tapi aq ingat
 macam mana kita kenal...kita jumpa  di MUKA BUKU a.k.a FACEBOOK....first 2 aq x mau app ko sebab kawan aq cakap 'x guna jg kalau kawan banyak tapi x d layan' so aq dengar cakap kawan ku 2 time awak add aku but still aku app then aku pic awak pun lain maybe pasal i2 kali aku x app ko kan cian but aq pi wall mu tgk pic segala n wat aq myampah dgn awak nie awak komen pic kami time pigi balung river awak komen 'x jadi lah aq pilih semuanya jelek2 bh haha' time aq baca komen mu wat aq panas ya trus aku cakap 'macam jak hensem betul bh'(dlm hati jak) then yang wat aq t'kejut yang awak komen 1 pic nie...n a buka pic i2 adalah AKU trus a baca komen kamu first 2 awak tny

'sapa nie jeff'
'1 kelasku nie nma fb nya seri siti'

selepas aq baca komen kamu 2 trus aq app awak n write somthing in your wall....
esoknya kita start chat n bkn aq yg mula tapi ko but awak time 2 saya t'lalu takut utk kenal dengan awak knp awak begitu banyak peminat...then dgn tiba ko pnggil aq 'syg' bhhh t'kejut aq ya hehehe tpi selepas 2 awak hilang macam ntah pigi mana yang aq tau pena aq komen pic sengaja bh 2.....selepas 2 awak hilang tapi aku masih ingat dengan tarikh nie 21.12.2010 di situ segala2nya bermula tanpa sengaja awak ajak sya b'chat dgn pnggilan 'syg' then kita berdua wechat n first time jg aq tgk muka mu kita face to face d lap top hehe n buat aq happy p bila kita mula tukar2 6ber then awak call sya sekejap jak emm ntah apa awak cakap time 2
lupa bh...org pertama tahu hal nie c dila dgn die aq cerita aq masih ingat lagi time 2 ndak silap jam 10 tapi aq masih belum tidur n hati aq cakap mau sms die but ego mguasai segala-galanya aq bagitau c dila n dila cakap

dila_sms lah die
aq_ahh ndak mau lah
dila_sms jak bh
aq_nnt xda respon??
dila_sms jak klau yg 2 belakan cerita

then aq sms die tpi ndak tau mau ckp apa trus c dila bg ayat hehehe lucu but malam 2 mmg die tidak balas n aq fikir maybe die dating ....ok fine tapi esok harinya ko sms aq happy nya aq time 2....until now kita masih sms huhuhuhu tapi awak selalu cakap yang aq nie ada bf but aq tegaskan tidak ada ok....aq ingat time sebelum hari krismas kita still sms n setiap hari aq tnggu sms dri awak hehehe......n u know what aq happy bab malam tahun baru 2 kita msh lgi sms smpai tangan sakit......

hey awak masih ingatkah time awak call time tgh mlm mmg x dapat aq lupa bab first time orang call aq time2 gitu.....but lama2 kenal awak wat saya tmbh bahagia biarpun awak selalu wat saya sedih...but kembali happy balik kilik kan.............pena 1 hari 2 aq penat tapi aq still sms awak sebab udh janji mula2 ok but lama2 lain jadinya bila aq tny smthing trus jawapan mu wat aq sedih bny kali awak sms kan tapi x aq balas n last sms yang awak antar wat aq sedih pada malam 2 aq nangis smpai mata aq bengkak esok harinya mood aq x baik dgn tiba2 a nangis dalam kelas kwn2 aq pun hairan tiba2 aq nangis ......hari demi hari hubungan kita makin baik cuma klau awak ada masalah awak terus x mau layan aq x mau share masalah i2 yg wat aq tmbh sedih bny org cerita ttg keburukan mu tapi sukar untuk percayay awak bukan org mcm 2 .....

tibalah 1 hari aq x sms awak sebab wat awak marah dgn saya time saya mau minta maaf dgn awak tiba2 awak cakpa jangan ganggu awak lagi....awak tau saya sedih btul masa 2 n sya wat mcm biasa jak mcm xda pa2 yg berlaku but hari demi hari sya tnggu sms dri awak tpi xda mula dri situ sya mau lupakan awak....tpi x blh....knp???ssh btul mau lupakan awak hari2 aq wat mcm biasa pigi skul masa free ktawa dgn kwn2.....tiba2 lah 1 hari time d dewan masyarakat tawau awak call sya tpi x sya angkat bab dlm dewan 2 bising biasanya klau 6ber yg aq x kenal mesri aq x lyn tpi entah time 2 aq t'layan n sms dgn die padahal aq udh padam 6bernya dri cell phone ku....time kali ketiga die call 2 aq jwap tpi x drg pa die ckp trus azmi ckp'sini aq ckp dgn die'  bh kencang then die sms aq sngka kwn umie rupanya die tapi sekejap jak main sms dgn die....sampailah besday die tnggal 27.4 tnggal 2 x blh aq lupa smpai bila2 act aq da rancang mau wish besdaynya sebagai rakan je time 2...udh aq wish x harap pun awak balas but awak call saya 5 kali time sya tidur penat hehehe until aq sms awak n awak call sya blik dri situ kita mula baik n awak pun cakap sory n sya maafkan.....mcm biasa perangai x pena berubah....time awak besday setiap hari awak call sya ckp I MISS U
but aq ckp 'eyaaa' ....pena ari 2 awak call lwt mlm smpai umie t'dengar ......

hey awak hari demi hari hubungan kita tmbah baik biarpun perangai sya nie wat awak sakit hati
tpi awak slalu saja ckp about that girl n make me sad....
lama2 awak pun x udh ckp psl bdak pmpuan 2....
pena awak xda krd tpi still sms sya guna RQ  lucukan hehe ckp miss u x sngka time awak bz dgn keja pun da jg rindu ya....time aq exam x pena aq sms kan but abiz jak exam trus aq call .........then d situ awak slalu ckp 'syg dgn &^**&' aq pnyai jawapan 'eya' until sya tny awak n awak ckp syg dgn sya hehehe.....

hey awak
saya tau wat awak selalu marah bila kita mau jmp mesti saya yng cancel
psl 2 jg wat awak marah dgn saya kan hehehe
tapi hari yg kita tnggu tiba jg kan bila kita jmp wat pertama kali
awak tau hal 2 kenangan 2 sya akan simpan hehehe

k lah 2 jak mau aq story ari nie..hehehe

p/s: sory lah wat post yg tiba2 jiwamg hehehe


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • hello dunia
  • sebelum aq....
  • syg i miss u
  • contest sweet memories with BFF
  • SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret
  • hello december
  • pening bh!!!
  • it's life
  • i am back....
  • bukan mcm itu

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!