❤ Sweety Land ❤
contest sweet memories with BFF
Thursday, December 1, 2011 • 6:35 AM • 0 comments

Assalamualikum semua ari nie ayu join contest about bbf mmg menarik....nie die pny banner bab bny manis n pahit kita lalui b'sama hehehe ok d bwh nie die pny banner...

nie die pny peraturan

nie pic yg bff aq hehe






nie nma nya zima org gila2 sikit mcm aq jg klau ktawa emmm ssh mau ckp lah 


ok nie nma nora org plg simple lwnnya bh kmu nie plg begayak die nie haha
jgn mrah ya nora


nie nma dila org nyg gilak2 kdang2 mcm org xda perasan hahaha

tentu korang perasan baju kmi sma jak kan time nie kmi da lawatan sambil belajar time 2 kmi d SMK kuhara n kompels sukan kat tawau 2 sweet moment nie x blh d lupa hehehe

ok aq nak tag

ok selesai sdh hehehe...
bye


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret
  • hello december
  • pening bh!!!
  • it's life
  • i am back....
  • bukan mcm itu
  • akhirnya :)
  • sekali lagi....:D
  • 11.11.11
  • knp aq lemah

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!