❤ Sweety Land ❤
meriah bh
Tuesday, January 3, 2012 • 5:55 AM • 2 comments
 

assalamualaikum semua

hello semua apa kabar ada sihat kalau tidak sihat pi makan ubat ya hehehe
lamanya aku tidak update bersawang udh blogku
act aku selalu buka blog nie n banyak benda aku nak cerita tapi macam biasa penyakit MALAS
menguasai diri ini hahaha

apa yang meriah??
meriah bh rumah aku baru2 nie tanggal 1
kenapa??ada orang kawin??aku bertunang kh??
hahahaha ndak lah bh awal 
act baru2 nie kawan2 dtg pi rumah
kawan2 bdak 6AC yang kilik2 betul bh dorang ni kilik hahaha
maksud aq bkn kilik yang macam tuuttt bukan ya dorang ini happy......

ok dorang datang pi rumah jam 1 
sebab janji jam 10 dtg  sekali tengok jam 1 
perggghh punya penat aku tunggu nasib baik di sayang bh hahaha
macam aku cakap dorang janji jam 10 mau datangkan
so kamu tau aku bagun jam 6:30
punya awal aku bagun kemas2 rumah
kemas itu ini hahahaha
kawan mau datang rumah kan so kenalah kemas2 hahaha
pas 2 bantu umie d dapur 

tup2 c nora sms aku
terus panic aq eya lah dorang mau dtg belum ada pa2 lgi 
itu belum siap ini belum siap
terus nora ckp 'mls aq dgn dorang lama btul'
hahahaha
cian bh
then team nora datang so apa lagi cerita2 lah kami
sampai gila
pas 2 ema sms aq suruh jemput 
perggghhh punya lah jauh aq jemput dorang d luar ok 
penat aq b'jalan dengan c ncaq huhuhu
nasib baik dorang bawa kereta boleh juga aq tumpang 
hahaha
k sampai di rumah terus 
cerita2 dulu pas 2 makan time hahaha
time2 makan2 bny lah perkara lucu
then dorang ajak aq pi bandar so minta izin dulu
n d bg aq jalan happy nya aq hehehe
then kami pi kfc
hahahaha makan lagi
habiz jak dri kfc terus b'pisah semua
aq.ncaq n aniq jalan sama2 bab dorang semua mau balik
ok pas 2 ncaq lagi yang balik
tngal lah aq dengan c aniq
pas 2 time d bndar hujan lagi
so aq n aniq main hujan lah hahaha
then bapak aq sms dia ambik aq 
pas 2 b'pisahlah aq dgn c aniq

humm apa2 pun mmg happy biarpun ramai tidak datang yang penting gempak hahaha

p/s: for mr 'a' aq rindu n syg ko BODOH huhuhu



PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • jujur
  • selamat tahun baruu
  • 24.12
  • tidak tahu
  • menyendiri lagi
  • kuatkan hatiku
  • sabar
  • rindu kamu
  • rindu ku terbalas
  • alhamdulillah

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!