❤ Sweety Land ❤
sedih
Sunday, September 23, 2012 • 8:58 PM • 0 comments
Assalamualaikum semua

apa kabar lama sudah aku tak update blog xda idae mau taip apa hehehe oyaa sekarang status ku single bairlah penat sudah aku mau bercinta-cantun hehe biar aku study dulu bak kata orang belum ada jodoh yang penting aku ada ALLAH .family n kawan :)


ok aku sekarang sedih sebab kang gary sebab aku ada terbaca d blog runnig man tittle

KANG GARY TWEETS "HE WILL STOP ALL VARIETY SHOWS FOR FOCUSING ON THE COMPANY AND MUSIC"

aduii haii punya lah aku sedih ntah betul @ tidak tapi aku harap tidaklah dia tinggalkan running man sebab aku memang minat dengan dia heheheee .... korang kat sini ok :)


look him so cute :) only him my crush hehe


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • t____t
  • september
  • saya minat dia
  • EGO !!!!
  • cerita raya ....
  • selamat hari raya
  • persiapan raya
  • hello ogos
  • hello
  • salam ramadhan

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!