❤ Sweety Land ❤
persiapan raya
Tuesday, August 14, 2012 • 11:40 PM • 0 comments
Assalamualaikum semua

apa kabar ?? puasa mcm mna ok hehe mestilah ok kan ! lama sudah x update blog buzy katakan heee buzy lh sangat pejam celik pejam celik mau raya sudahkan padahal macam baru semalam kita puasa hehe...

puasa tahun nie memang mencabar sudahlah panas kena2 lagi pi bandar di situ kita rasa kehangatan nya ! sepanjang puasa ini aku banyak bantu umie d dapur x macam last year kurang eya lah busy dengan study lagi selalu balik petang lagi this year x sudah :)

persiapan raya semuany ok everthing semua sudah ada dari baju kurung smpai lah kasut biasa lah kalau perempuan kalau shopping .... time kami shopping 2 macam mau pi berperang jak punya lah ramai orang pas 2 jalan lagi pagi sudah lah panas .. jem lagi perghhh sakit kepala oooo ... lagi bagus jalan malam aman lagi senang hati tidak panas....erm biskut @ kuih raya hampir2 siap udh hehe ....

btw ayu nak ucapan SELAMAT HARI RAYA !!

BYE :)))


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • hello ogos
  • hello
  • salam ramadhan
  • JELEZZZ ??
  • semalam ...
  • special entri :)
  • line LEMBAB
  • tiba2 rindu dia
  • kisah aku .... :)
  • percutian aku

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!