❤ Sweety Land ❤
entri khas 4 u...:)
Wednesday, December 14, 2011 • 6:55 AM • 3 comments

 

Assalamualaikum semua n selamat malam...

entri hari ini khas untuk kak jue a.k.a Julhaini binti hamsah (betul kah nie)
hahaha jgn marah ya kak jue
act sebenarnya aku lebih tua dri dia tua bulan jak hehehe
knp aq pnggil die kak jue bab...klau dalam kelas dia lah  paling matang....
semua org dlm kelas pnggil dia kak jue 
bab klau study serius x pena main2 x mcm kmi kuat main hehehe
sampai dia cakap aq nie x siuman balik2 ketawa jahat ko kak jue.....:P
panggilan kak jue mula dari c nora....bab kak jue kan suka buat muka serius x pena main2 itu pasal pnggil kak jue 

ermm sebenarnya c jue nie x suka b'gambar so xda picnya dengan aq
kalau d suruh b'gambar terus lari takut kali die
tapi klau xda die nie xda siapa yg mau snap pic ku yg bny nie 
bilang c erna untung sapa b'kwn dgn die nie bab x pyh srh org ambik gambar ada udah tukang gambar hehe
erm kak jue kita start knl tahun lalukan n lambat kita rapat bab ko x suka duduk depan walaupun ko rabun hahaha....
kita start rapat bila ko stay 1 meja dengan aq
dari situ kita mula rapatkan
dari situ juga ko ajar aq buat blog
kalau ndak silap ko siap promote lagi blogmu kan suruh aku baca..
then aku baca kesemuanya ok x pena lepas 1 post pun hehehe
walaupun ko cakap kami macam budak tadika tapi ko sayang jg dgn kamikan??hehehe
kalau xda ko maybe ndak wujud kali blogku nie
n aq x tau pa itu blog hahaha

awal tahun banyak masalah yang aq hadapi
tapi dengan ko jak selalu aq cerita bab ko tau pasal siapa???
aq masih ingat time mood ku x bgs time 2 jg aq nangis pasal c 'die'
ko kasi tenang bab time 2 aq duduk d sebelah mu
pas 2 bulan 5 aq cerita about 1 guy nie
ko cakap jgn t'lalu percaya bab blum t'lalu jangan terus terima
aku ingat semua nasihat mu bh ndak aq lupa 

walaupun kelas kita skrg ada krisis tidak juga aq menjauhkan diri dri ko
aku tegur jg ko
tadi kali terakhir kita makan sama2 n last udh tadi kita bawa bekal
aduiii rindunya aq time kita makan sama2 
janji mau bawa bekal sama2 kongsi makanan sama2
arggghh rindu aq time 2 
ko selalu cakap dengan aq
'sapa masak 2 ayu???'
ko sendiri tau jawapannya 
jawapan selalu aku bagi tau ko 
'umie yg masak'
then ko jawap'bila nie ko yg masak aq mau rasa jg' hahaha
begitulah kalau anak manja hahaha....
banyak kenangan kita
then aq x pena lupa jg time ko wat open house ya
kita kumpul ramai2 pas 2 ko lagi yg masak
boleh ko wat mcm 2  lagi aq mau??
esok hari terakhir sudah aq jumpa ko ndak bila lagi aq mau jmp
pas 2 ko bg nasihat dengan aq...
aq akan rindu dengan ko bab ko selalu ada time aq susah mahupun senang..


sok last paper n blh lah aq update hari2 nie blog n edit2 sikit hehehe....

p/s: kenapa aq selalu tgk profil nya aq suka dengan die kah???


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • follow u heart
  • 3 words i love u
  • aku mau nangis bh
  • kan udh aq cakap
  • khas
  • awak.......
  • hello dunia
  • sebelum aq....
  • syg i miss u
  • contest sweet memories with BFF

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!