❤ Sweety Land ❤
pelangi
Wednesday, January 25, 2012 • 4:59 AM • 0 comments
 

Assalamualaikum semua...

tengok pic kat atas 2 cantik kan tapi bukan bagunan 2 yang aku maksudkan cuba korang tgk btul2...eyaa betul act aq mau kasi tgk itu pelangi cantik kan...serius time aku tgk cantik yaa....

pic nie sebenarnya minggu lalu punya hehehe hari jumaat.....

lokasi aku tidak tau soryyy....tapi masa nie aq dalam kereta...

situasinya macam nie masa itu aku dalam kereta dengar2 lagu d hp so kan hujan jadi layan feeling sekejap hahaha..then aq tgk luar....trus aq ckp 

cantiknya pelangi 
tapikan first time aku tgk pelangi kembar cantik sangat....
jarang2 org tgk pelangi kembar dari dulu lagi aq mau tgk pelangi kembar Alhamdulillah hari 2 aq tgk jg pelangi kembar hehehe

opsss aq tau mesti korang bengang pasal story ku nie kan hehe

k byeee


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • lupakan awak
  • sedih weiii
  • aku akan cuba syg
  • bla....bla...
  • penat bhu
  • prinsip sendiri udh aq langgar :D ~~
  • aku tidak kuat
  • post awal pagi
  • kegiatan harian aku
  • siap jg

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!