❤ Sweety Land ❤
prinsip sendiri udh aq langgar :D ~~
Sunday, January 15, 2012 • 10:50 PM • 0 comments
 

Assalamualaikum semua 

korang tgk x pic kat atas ada d tulis SMILE mcm aq juga suka senyum biarpun sakit hati tetap juga senyum sebab dengan senyum boleh buat hati aku tenang n aq x suka marah jelek bh 2 hehehe

ok cukup sebenarnya bukan pasal senyum yg a mau story mory 
tapi pasal prinsip...semua orang ada prinsipkan dan prinsip itu harus d kekalkan n tidak boleh d ubah macam aq juga aq ada prinsip...prinsip aku macam nie 
aku tidak akan kacau bf org biarpun aq suka dengan dia 
tentu korang cakap itu bukan prinsip tapi bg aq itulah prinsip aq lucukan......prinsip ini mmg aq pegang dari dulu lagi biarpun aq suka dgn lelaki itu tetap juga aq tidak kacau biarpun hati aku sakit ermm aq pena bg tau hal nie dgn c dila trus dia ckp mcm nie   
alah belum sah lagi jdi suami org
tapi aku tidak lah termakan dgn dia punya statement 2 hahaha.....dengan tiba2 aq langgar prinsip 2 huhuhu ok semua manusia pena lakukan kesilapankan jadi aq anggap ini sebagai pengajaran dalam hidup aq ok....

so nak d jadikan cerita kami kenal d muka buku a.k.a facebook...act dia aq add pun sebab masa 2 aq in realitionship dgn kwnnya so dia add lah aq....tapi aq dgn kwnnya xda apa2 pun sebab masa 2 aq just main2 pasal hubungan kami 2 <==== jAhatkan aq....bukan ada niatpun mau mainkan perasan org serius xda .....masa 2 aq dgn dia nie belum rapat lagi......

first 2 dia ajak aq main komen d wall nya masa 2 dia punya status
fall in love 
lebih kurang macam 2 lah masa 2 aq dgn dia belum lagi rapat just aq selalu post d wall nya begitu jg dia sampailah 1 hari 2 bulan 12 <=== d ingat bh hahahaha aq cuma mau tau pasal kwnnya yg pena b'hubungan dgn aq sebab dia lama udh x on9 jdi rindu hehehe so dri situ kami rapat selalu chat dan chat pun smpai tgh malam biarpun aq tau dia ada gf tapi masa 2 aq anggap dia cuma kawan tidak lebih....

hari demi hari kami tambah rapat n jujur ya kalau dia x on9 aq cari2 dia auuu knp tiba2 jdi mcm nieee setiap kali kami chat selalu mcm nie syg ok anggap 2 sebagai perkara biasa n lama2 2 jadi kebiasan lak trus muncul ayat mcm nie imissu love mmg awal2 i2 aq wat mcm biasa tapi lama2 aduii aq suka dgn dia hubungan kami tambah rapat bila aq da konflik dgn c A dan dia pun aq bg tau dia udh break dgn gf dan dia ckp gf nya minta putus ok cukup......

dalam masa yg singkat aq kenal dia n aq senang dgn perangai sebab pandai buat aq happy,lawak semualh dan paling penting dia x pena pun marah aku hehehe....aq pun hairan bolehnya aq rapatnya dgn dia n buat pertama kalinya segala masalah aq semua aq bg tau dia mcm dia nie tempat aq mgadulah hehehe dan dia pun begitu jg if da masalah dia bg tau aq....mugkin dgn sikapnya mcm 2 aq tambah syg dgn dia aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sampailah 1 hari 2 aq luahankan perasan aq dgn dia iaitu aq suka dgn dia dan dia pun mcm 2 jg tapi tiba2 dia  bg tau aq dia  ada gf ok aq trima dgn hati tenang x jg aq mau nangis kan hehehe terus dia cakap dgn aq

kita tetap kawankan ?? 
ok ckp eya bg aq malam 2 malam terakhir udh aq chat lama2 dengan dia n tiba2 aq ckp mcm nie dgn dia
biarpun kamu udh gf kita tetap sahabatkan??
dia:eya TTM 
n aq rasa cukup sdh lah biarpun kemarin dia ada on9 tpi x udh kmi rancak chat  n then dari situ aq fikir tidak mau udh aq kacau dia......paling penting bg aq adalaah cukup dgn dia saja aq rapat
macam aq cakap tadi aq telah langgar prinsip aq


 
terima lah senyuman manis nie dari aku hehehe :)

k byeee


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • aku tidak kuat
  • post awal pagi
  • kegiatan harian aku
  • siap jg
  • rindu sama c pck
  • akhirnya dapat jg
  • meriah bh
  • jujur
  • selamat tahun baruu
  • 24.12

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!