❤ Sweety Land ❤
saya punya keja
Monday, March 26, 2012 • 6:50 AM • 0 comments
Assalamualaikum semua n selamat malam

hari ini mood aku happy n aku rasa mood makan aku pun dah bertambah hahahaaaaa.....senang hati kan tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bukan sebab aku ada bf right now aku single mingle biarpun ada juga rasa bosan,sunyi bab cell phoneku tidak ada orang sms kesian huhuhu tapi tidak apa aku punya kawan n abah,umie,n kak yang selalu wat aku happy.....

sekarang ini keja aku duduk kat rumah jak lah xda keja kan..hidup d rumah wat aku bosan...bosan..bosan...bosan gilak jooo pena hari itu aku bagun jam 10 then sekarang nie jarang2 aku bagun awal paling awal jam 9 tapi c umie tidak pena juga marah bab aq bagun lewat hahaha wellll klau dlu d sruh bagun awal d suruh study lah n sekarang tidak sudah jooooooooo......keja ku sekarang on9 fb,n twitter nie jak lah kejaku then aku nieee suka sangat take pic sendiri hahaha



muka bajet cute lg hahaha

kbyeee


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • keja c kakak endud
  • saya rindu kamu
  • special entri
  • helllllooooooo
  • nervous
  • hello sunday
  • kuatkan dirimu
  • trima kasih
  • assalamualaikum semua hari ini aq dgn tabah hati ...
  • sahabatku

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!