❤ Sweety Land ❤
sahabatku
Sunday, February 26, 2012 • 12:11 AM • 0 comments
 

Assalamualaikum semua hari ini aq mau cerita ttg sahabat aku yg selalu ada time aq ssh n senang.....aq syg n rindu dgn mereka ahahaha.......



ok nie nama ny c dila org yg paling rapat dengan aq
aq start kenal dia time lower 6 mula2 2 blum lagi rapat bab bdak baru kan
kami start rapat itme kami po balung river n smpai skrg aq rapat dgn dia segala masalah semua aq cerita dgn dia n antara kami xda rahsia semua rahsia ku dia tau hehehe
dIa nie pena bg aq hadiah  YASSIN smpai skrg aq msh simpan :)


 
nora bny2x pic mu nie lah pic yg plg cute hehehehe
kami sma2 dari 2009 until now 
dia nie org baik n peramah x sombong dgn org pas 2 cepat mesra dgn org heheheee
kuat dia ketawa nie n kilik2 jg dia nie tapi plg penting dia pendengar yg setia ahaha
dan skrg dia telah angau b'cinta dgn c abg M hehe


nie nama zima 
org nya loving dia nie klau aq da masalah selalu aq bg tau dia
dia nie mcm aq punyai konseling dlm semua hal hehehe
tpi skrg nie dia ada kawin dgn c nil 
moga ko bahagia yaaa syg dgn ko


anugerah saya rindu anda hehehe
org yg kilik n baik dgn aq bab 2 aq syg dgn ko 
kwn yg slalu wat lawak dlm kelas hehehe 

ermm ok kwn ku yg penting nie c ema 
ndak tau mna pic ny bh org sowt 
x pena udh kmi main sms nie rindu dgn ko hehehe

ooooyaaa c mck xda pic dgn aq x suka 
dia b'gambar 
dia cuma suka gmbar org jak 
c kak jue rindu mau dengar bebelan mu ahahaha





act bny lagi pic dorang nie tpi nie jak yg mampu aq kasi msk 
hehehe btw aq syg dgn kmu tau ahahaha

k bye


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • tasha manshahar-be mine
  • single
  • cerita dulu2
  • happy
  • twitter
  • baru siap
  • 3/2/2012
  • hellooo
  • awak REYNALDI ILHAM
  • aku kena lagi

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!