❤ Sweety Land ❤
hellooo
Wednesday, February 1, 2012 • 8:29 AM • 0 comments
  

Assalamualaikum 

hari ini 2.2.2012 

act tdi petang mau wat post baru tapi memandangkan aq bz d depan tv dgn penat baru balik dari kunak ada hal penting tpi mmg penting pun hehehe......aq udh janji x mau on9 smpai jam 12 lebih tpi niee dah terlebih daaa hehehe....

hope sok jdi jalan bhu busan gilak aq d rumah nie aq mau jln tnggu sms dari dorang jak nie...aq udh dpt lampu hijau tnggu sahabat handai lagi nieee hahahaha....ok lh mau tidooo byeeee

P/s:nmpaknya dia betul bahagia hope hubungan korang kekal yaaaa





PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • awak REYNALDI ILHAM
  • aku kena lagi
  • cerita hari ini
  • talking to the moon
  • aku kurus??
  • jangan buat aq macam budak kecil
  • pelangi
  • lupakan awak
  • sedih weiii
  • aku akan cuba syg

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!