❤ Sweety Land ❤
jatuh cinta lagi ....
Wednesday, April 11, 2012 • 9:49 PM • 0 comments
Assalamualaikum semua

apa kabar ada sihat??kalau sihat alhamdulillah klau tidak pi makan ubat hehe...lamanya ayu tak update blog rindu selalu juga blog nie tapi tidak tau mau post apa otak pun blank kalau depan laptop nieee...

act banyak saya mau cerita nie....saya sebenar jatuh cinta ^-^ tapi tidak tahu bule kekal lamakah perasan nie @ tidak hahaaa biasalah aku nie cepat betul jatuh cinta bah tidak bule sudah d buang bh hahaha <== trepnya ayat mu ayu hahaha.....

aku sebenarnya minta dgn budak ini first time jumpa pun d rumah kawan abah time kami pratice dikir barat budak ini pun ikut juga dikir barat tapi tidak pena kami tegur tapi just tengok2 jak heheheee kira lama juga kami pratice dari si2 aku tengok perangai dia orang friendly...banyak cakap n paling penting dia d bawahan abah jadi dorang 2 kira rapatlah heheheee tapikan tidak berani bah aku tegur malu saya heeee



macam gambar di atas 2 aku tengok dia....dia tengok aq hahaha

ok orang gendut pas pendek hehehe macam aku juga....suka bah aku tengok dia bab ccumil mungkin klau kamu tengok bkn kacak nie dia mmg x kacak tapi mata ku tgk dia nie sweet macam gula2 hahaha...start hari 2 aku suka tgk dia tapi x lah dia perasan kdang2 dia pun gitu juga tapi macam aku cakap tidak berani tegur bh =,=! malu saya lagi pun ndak juga saya mau cakap 'budak saya suka kau' bagus aku pendam jak mau tau dia ada orang lainkn heeee......tapi hari 2 dia ada tegur i2 dia takut tegur bab ada abah kan tup2 dia tegur juga aku happy nya saya...patutlah ko slalu tgk saya rupanya cell phone kita sama then ko minta tolong tapi tidak dpt sya bantu sory ya budak heheee............tapi biarpun sekejap jak ko tegur aku tapi aku happy bh....

then ko potong rambutkan aduiiiiiiiiiii cumil nya ko mau jak aq bergambar dengan ko tapi tidak berani hehehe...kemarin ada besday party aku tnggu kau tapi lambat kau datang budak rindu aku mau tengok ko budak heheeee....btw aku happy hee

Capital A saya suka bah dengan ko........tapi saya takut kecewa bh kecewa kau ada org lain.....
btw capital A lagi pindik n gendut saya suka kau heee

k byee


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • hello april bye march
  • AKU JATUH CINTA
  • aku punya kehidupan
  • saya punya keja
  • keja c kakak endud
  • saya rindu kamu
  • special entri
  • helllllooooooo
  • nervous
  • hello sunday

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!