❤ Sweety Land ❤
happy dapat kenal kau :)
Sunday, April 22, 2012 • 1:23 AM • 0 comments
Assalamualaikum semua

hari ini aku happy bh sungguh happy tidak terhingga hahaha....tapi semalam lagi aku happy bab persembahan kami kena puji bh hehe iaitu DIKIR BARAT seramai 25 orang heheeee Estet sri kunak juga paling banyak hehe....

sebelum 2 kami pi sana sempat lagi practise....practise last2 minit katakan dengan hujan yang kuat tetap juga kami practise heee semangat kan.....tapi kamu orang tahu BUDAK yang aku minat 2 kan last sudah aku tengok mukanya kemarin gatal kau ayu hehehe....tapi ndak pa lah kalau ada jodoh ada lah 2 heeee pas 2 kan time balik mau balik pi rumahkan kan time 2 hujan lebat so lambat lah kami balik....yang BUDAK aku minat 2 balik sudah time2 hujan lagi dia balik 2.....masa 2 kan aku main2 dengan anak kawan kak ku comel bah anak 2 time c BUDAK mau balikkan tiba2 bapak budak yang cumil 2 cakap macm nie

jangan pandang sini...(sambil ketawa)
padahal aku di belakang nya 2 mau jak aq cakap pa maksud mu bang tapi ndak ku berani bh hehee aq teruskan jak main dengan anaknya 2.... time balik 2 t'fikir pa maksud ayat 2 hohohohooo....
kamu tahu kah time kami d belakang pentas 2 kan sempat juga kami main2 bh sempat juga aku tengok2 kau BUDAK hehehe sampai hati kau cakap aku macam budak kecik eeee hahaha tapi kau tau kah sweet bh ko guna baju selangor oren cumill mau aku b'gambar dengan kau tapi aku malu werkk !! tapi ndak pa lah ada juga pic n video mu dengan aku tapi aku rindu mau tgk muka mu bh :(

aku ingat time kita mau practise kemarin 2 bilang c tuan 'saya mau tengok sapa yang xda goyang tangan nie'
trus mck siti cakap
mck siti:biarlah tuan bacho yang tengok
kak fida:janganlah nanti dia selamatkan 2 anak nya hehe
teus c BUDAK tengok aku senyum2 lagi 2 werk!! hahaha
tapi  BUDAK kau nie udah b'pnya kah @ belum??kalau belum aku mau buli2 dulu kau hehehe
BUDAK CAPITAL 'A'


MOOD AKU HAPPY DAPAT JUGA BERTENTANG MATA DENGAN KAU HEEE



PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • sakitkan
  • 'KAMU' already taken
  • aku suka kamu
  • jatuh cinta lagi ....
  • hello april bye march
  • AKU JATUH CINTA
  • aku punya kehidupan
  • saya punya keja
  • keja c kakak endud
  • saya rindu kamu

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!