❤ Sweety Land ❤
hello november
Thursday, November 1, 2012 • 1:02 AM • 0 comments
Assalamualaikum semua

sedar tak sedar sekarang bulan 11 ya ampun perasan ku macam baru lagi aku trima result stpm yg mcm pfttt 2 hahaha tapi bersyurkur okk jangan cerita pasal itu kerana hal lama kita harus pandang ke depan :)

first aku berterima kasih kepada ALLAH n bersyukur kerana aku masih lagi bernafas dan di berikan kesihatan terima kasih ya ALLAH :) SO... harapan d bulan november just happy n aku nak mulakan hidup baru hehehe....

1 benda lagi aku nak sangat samsung galaxy tab i want so badly hehe sapa lah yg murah hati amu bg aku ya haha celedak c ayu :)




hahaha nie dia crush n boyfriend baru aku perasan hahaha

kbyeee


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • Just post
  • hello ♥
  • saya happy :)
  • sedih
  • t____t
  • september
  • saya minat dia
  • EGO !!!!
  • cerita raya ....
  • selamat hari raya

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!