❤ Sweety Land ❤
rindu dengan pck nizam
Wednesday, January 2, 2013 • 6:31 AM • 0 comments






Assalamualaikum semua ....

tadi pi bandar cari tudung tapi tak sempat mau balik awalkan ... hum bila lagi nie aku mau beli sabar jak lah...

Tadi dalam perjalanan balik aku tengok c nizam awuuuu rindu sama dia ... eyalah lama sudah tak jumpa n sms . tapi...tapi aku just tengok dia kat dalam kereta.....waitttt untuk pengetahuan kamu aku dengan dia nie cuma kawan tak lebih .......

time budak sekolah balik tadi aku tengok c nizam kat smk balung tadi.....aku tengok jak rambut n stail dia jalan I KNOW THAT HIM....AUUUU rindu betul sama budak tu.....

kbye


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • Bye 2012. Welcome 2013
  • 100 Things about me :)
  • holaaaaa..haiii
  • titik
  • December
  • me not for you
  • life
  • I NEED
  • apa kes
  • Happy Jumpa Girlfriends

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!