❤ Sweety Land ❤
holaaaaa..haiii
Tuesday, December 25, 2012 • 8:08 AM • 0 comments

Assalamualaikum semua

fuhhh !! penat dari tadi aku edit-edit blog apa tidak rambang mata tengok blogskin hahaha colour pun cantik juga gray ...sekali sekala tukar warna bukan apa-apa kan ....

Lagi 7 hari kita akan tinggal kenangan 2012 and 2013 come ... banyak kenangan n cabaran yang kita hadapi tahun inikan so kata orang past is past tak payah nak ingat nanti sakit hati sendiri bilang orang ... so buang jauh-jauh lah weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............

Next year kakak aku kawin tak sedar lak dia tu mau kawin ... so memang banyak persiapan n urusanlah bilang orang tua aku jangan cakaplah sibuk juga sibuk online hahaha *evil laugh* .Taklah aku bantu2 juga umie bah gilak nanti tak orang mau ambik aku jadi menatu hahaha gatal kau ayu .......calon belum ada gatal mau kawin hahaha.......


c kakak dengan bakal husband hahaha dua2 gempal jahat aku nie biarlah bukan dorang tau juga :p......


Hahaha korang mesti tau siapa dia kan ...apa??tak kenal rajin-rajinkan lah tengok running man ...act dia nie crush,n bf aku *perasan*...minat bah aku dengan dia oooo kalau tengok dia senyum tu melting aku uuwaaaaa..pena hari tu aku mimpi pasal dia sebab terlampau minat sampai termimpi bah BTW ILY <3>



pic sama c busuk..hahaha jangan kau marah ya celedak.. banyak orang cakap aku nie adik .. dia nie kakak hahaha sebab apa sebab muka dia nampak matang aku tidak mean aku awet muda wkwkwkwk........


hahaha banyak gambar dari tulisan bah biasalh rindu sama blog *minta puji* hahahaaa c adik pena cakap dia mau nyanyi time kak qq kawin terus umie cakap

umie:nyanyi kalau ndak maulu sudah lah suara ndak sedap haha
adik: biarlah hahaha
me: (hanya mampu ketawa)
serius kalau kami nyanyikan ...mesti sakit telinga orang dengar tu hahaha....

itu jak aku mau cerita kepada kamu please jangaanlah post kat fb yaa yang awak sangka boleh buat saya cemburu hahaha act aku langsung tak cemburu so berhentilah
kbye :) 


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • titik
  • December
  • me not for you
  • life
  • I NEED
  • apa kes
  • Happy Jumpa Girlfriends
  • TADI ....
  • hello november
  • Just post

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!