❤ Sweety Land ❤
hey single lady
Friday, July 26, 2013 • 8:11 AM • 0 comments


Assalamualaikum semua ..

apa macam puasa ok??pejam celik pejam celik sudah 17 ramadhan dah tak sedar kan hehe.. aku puasa awal2 lagi sudah kena ABC WTF.... tak apa dugaan kan hehe ..

hey single lady lama sudah aku single *saja kempen* kan banyakan orang post *single here n blalala* whatever lah.. kita sebenarnya tak single lah kawan...kalau single tu maksudnya sendiri2x. Ini tidak kita family yang masih sayang dengan kita, kawan daan yang paling penting ALLAH sentiasa berada di sisi kita tak kira apa yang terjadi faham!!

memang lah single boring tak orang nak otp dengan kita tapi lama kelamaan nanti kita biasa juga tu huhuhu macam aku nie biasa jak hahaha !!! biarpun dalam hati tuhan saja yang tahu lulzzz..

ok next time aku update lagi k byeeeee




PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • LAMA
  • rindu
  • crush candy
  • .................................
  • 3 weeks
  • oh mennnn sayaaa masih sayang dengan kauuu tapii...
  • AL-FATIHAH
  • Mimpi
  • Dua hati
  • move on

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!