❤ Sweety Land ❤
first post
Wednesday, July 2, 2014 • 10:23 PM • 0 comments
Assalamualaikum,

lama tak update blog rindunyaaaaaa ... saya update nie pun guna pc kolej hahaha

First time tak puasa dengan family sedih ok sedih,,, macam mau nangis jak time tu bhaa :( ... first puasa tak sama family memang sedih.

First juga sahur n buka sama kawan baru.. syok juga buka sama2 berkongsi makanan. makanan juga aku sebut kan.

ok last assigmnet aku bertimbun n sangat malas mau buat arghhhhhhh... n one more thing I have a crush .. crush yang berada di bulan ramdhan hahahaha



PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • hello there hello Febuary
  • hey single lady
  • LAMA
  • rindu
  • crush candy
  • .................................
  • 3 weeks
  • oh mennnn sayaaa masih sayang dengan kauuu tapii...
  • AL-FATIHAH
  • Mimpi

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!