❤ Sweety Land ❤
sakit hati
Monday, May 28, 2012 • 8:59 PM • 0 comments
Assalamualaikum semua

hari ini lambat saya bangun hahah macam tidak biasa bagun lambat :P apa ini hati macam terguris2 bah kenapa juga aku nie kuat perasan kenapa??baru jak ko kenal dia d mukabuku terus dia ajak kau kapel then kau ayu last2 ko tgk sendirikan apa yang terjadi....dia sekarang ada orang lain hari 2 perangai mu juga minta puji bh orang mau dengan kau tapi kau ndak mau.....orang yang koa mua betul tapi tidak mau dengan kau sekarang pa lah ko rasa...aku rasa sakit hati n bodoh....... like a shit..damn budu yang amat eeeeeeeeee aku mau teriak bah...

Itu lah hari 2 dia mau dengan kau ayu kau masih lagi mgharap orang itu kan sekarang kau tengok dia in reationship dengan orang lain baru kau sakit hati kan tidak apa lah yang penting kami kawan but tidak macam dulu lah rancak chat but sekarang macam tidak ada sudah beeee mau jaga hati n perasan rang lain juga kan ingat ayu apa prinsip mu nadak kacau hubungan orang lain kan jadi kau pegang lah prinsip mu 2 jangan kau mau ubah2 ya =,= apa2 pun kita dia bukan jodoh ku harap ko bahagia yaaaa :)

k bye


PASTFUTURE
Asssalamualaikum and hye visitor...Want to know about me just click button follow gumaho :






  • percutian ku
  • mahu nangis....
  • kecewa
  • untited
  • senyum sampai ke telinga
  • keliru
  • Random
  • hye U
  • ceritaku
  • ENTAH !!

  • Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Re Edit By : Fareeha Nisa
    Owner blog: Your name
    Best view:Mozilla firefox
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!